Myy käytetyt pikkuhoususi!

Tiestikö, että juuri sinun pikkuhoususi voivat olla jollekin Se juttu? Me autamme sinua myymään pikkuhoususi juuri hänelle!

Meidän tavoitteenamme on olla alan paras, laadukkain sekä luotettavin toimija.

1. Mahdollisuus
suuriin ansioihin

Alusvaatebisneksessä liikkuu maailmalla iso raha. Me suuntaudumme erityisesti Euroopan  ja USA:n markkinoille, jossa skandinaavinaiset edustavat eksoottista ja puhdasta seksuaalista vetovoimaa. Myös sinä voit nyt olla osana tätä kasvavaa bisnestä!

2. Vain vähän
vaivannäköä

Ota ensin laadukkaat videot ja kuvat profiiliasi varten. Pukeudu myymiisi alusvaatteisiisi, ota niistä kuvat ja kaupan tullessa postita ne asiakkaan osoitteeseen. Me tarjoamme sinulle myyntikanavan sekä rahaliikenteen järjestelyn. Todella helppoa, eikö totta!

3. Täysi
anonyymiteetti

Ostava asiakas ei saa tietää sinun henkilölllisyyttäsi. Sinä valitset käyttäjänimesi sekä vierailijoiden sivustollamme näkemän median. Me taas tarvitsemme sinulta vain perustiedot sekä maksuyhteystietosi. Näitä tietoja me emme käytä muuten kuin kahdenkeskisessä maksuliikenteessä.

4. Panosta laatuun ja
ansaitse enemmän

Kuvasi, videosi ja tarinasi ratkaisevat asiakkaan ostopäätöksen! Panosta siis tuotteidesi laatuun mahdollisimman hyvin! Huomaat pian millaiset artikkelit myyvät parhaiten, joten voit keskittää osaamisesi juuri näihin tuotteisiin. Et voi menettää mitään, miksi et siis kokeilisi? 

Lue lisää alan markkinoista ja potentiaalista: https://yle.fi/uutiset/3-12184459

Liity mukaan nyt!

Olemme juuri nyt etsimässä sivustollemme alusvaatteita toimittavia, luotettavia eroottisia naisia. Liittymällä sivustolle mahdollisimman pian, voit olla osana kasvavaa bisnestä.

 • Joustava, helppo ja henkilökohtainen myyntialusta

  Sinä olet tuotteen myyjä, paketoija ja postittaja. Sinulla on tuotteiden lisäämis- ja poistovaltuudet sekä niiden hinnoitteluoikeus. Me taas mahdollistamme sinulle digitaalisen myyntialustan ja rahaliikenneyhteydet.

 • Toimimme luotettavasti

  Me markkinoimme tuotettasi ja klousaamme kaupan. Sinä taas sitoudut toimittamaan tuotteesi antamaamme osoitteeseen. Me maksamme osuutesi Paypal- tai pankkitililesi.

 • Turvaamme anonymiteettisi

  Sinä säilytät toimintasi kontrollin täydellisesti omissa hyppysissäsi. Identiteettisi ei tule paljastumaan, ellet sitä itse esim. videoillasi paljasta. Me emme kerro sinusta kellekään yhtään enempää, mitä itse vapaasta tahdostasi teet omassa profiilissasi!

 • Myy milloin haluat

  Sinä voit tehdä bisnestä alusvaatteillasi aina silloin kun sinulle sopii. Ainoa ehto on, että lähetät myynnissä olevat alushoususi kaupan tultua. Jos haluat pitää taukoa, älä laita uusia tuotteita myyntiin. Säilytämme profiilisi kuitenkin valmiina odottamassa seuraavia myyntiartikkeleitasi. Mutta jos haluat poistaa profiilisi kokonaan, sekin on ok!

Sivuston markkinointi ja sen varsinainen toiminta alkaa heti, kun olemme saaneet riittävästi myyjiä ja myyntiartikkeleita esille.

Oletko kiinnostunut liittymään mukaan? Laita viestiä, niin kerromme lisää!

The Dream Team

We strive to find the best Scandinavian girls to meet our clients’ expectations. You can buy your favorite used underwear directly from your dream girl.

We sincerely hope and believe that you too will find our offerings the best in the world.